Vegansk hemkunskap

Författare: Gustav Johansson
Fotograf: Stefan Wettainen
Köp boken Provläs

Utgivningsdag: 2022-03-10
Recensionsdag: 2022-03-10

Mediakontakt: Clara Lundström

Det här är boken för dig som är nyfiken på vegansk matlagning, men kanske inte riktigt vet var du ska börja. Gustav Johansson, som driver Sveriges största veganska blogg ”Jävligt gott”, berättar här om tekniker och råvaror och visar hur du kan använda dem på olika sätt. Recepten är enkla – de innehåller sällan fler än sju ingredienser och är klara på omkring 30 minuter – och precis som i Gustavs tidigare böcker är de förstås också jävligt goda. Oavsett om du är ny i köket, redan lagar veganskt men vill hitta nya genvägar eller har velat prova men tyckt att det verkar krångligt så finns det något för dig i ”Vegansk hemkunskap”.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2022-03-10 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Stefan Wettainen Formgivare: Pär Wickholm Thema-kod: Mat och dryck, Familj och hälsa Antal sidor: 224 Mått: 205 x 268 x 25 mm Vikt: 1026 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789178873623 (2022-03-10); E-bok, epub3, 9789178873647 (2022-03-10); E-bok, pdf, 9789178873630 (2022-03-10)

Fler böcker av författaren

Vegansk hemkunskap

Författare: Gustav Johansson
Fotograf: Stefan Wettainen
Köp boken Provläs

Utgivningsdag: 2022-03-10
Recensionsdag: 2022-03-10

Mediakontakt: Clara Lundström

Det här är boken för dig som är nyfiken på vegansk matlagning, men kanske inte riktigt vet var du ska börja. Gustav Johansson, som driver Sveriges största veganska blogg ”Jävligt gott”, berättar här om tekniker och råvaror och visar hur du kan använda dem på olika sätt. Recepten är enkla – de innehåller sällan fler än sju ingredienser och är klara på omkring 30 minuter – och precis som i Gustavs tidigare böcker är de förstås också jävligt goda. Oavsett om du är ny i köket, redan lagar veganskt men vill hitta nya genvägar eller har velat prova men tyckt att det verkar krångligt så finns det något för dig i ”Vegansk hemkunskap”.

Ladda ner 3D-omslag

Ladda ner bilder ur boken

Copyright/fotograf:

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Vegansk hemkunskap. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Copyright/fotograf:

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Vegansk hemkunskap. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Copyright/fotograf:

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Vegansk hemkunskap. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Copyright/fotograf:

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Vegansk hemkunskap. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Copyright/fotograf:

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Vegansk hemkunskap. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Copyright/fotograf:

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Vegansk hemkunskap. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Copyright/fotograf:

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Vegansk hemkunskap. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Copyright/fotograf:

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Vegansk hemkunskap. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Copyright/fotograf:

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Vegansk hemkunskap. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Copyright/fotograf:

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Vegansk hemkunskap. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2022-03-10 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Stefan Wettainen Formgivare: Pär Wickholm Thema-kod: Mat och dryck, Familj och hälsa Antal sidor: 224 Mått: 205 x 268 x 25 mm Vikt: 1026 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789178873623 (2022-03-10); E-bok, epub3, 9789178873647 (2022-03-10); E-bok, pdf, 9789178873630 (2022-03-10)

Fler böcker av författaren