Laga svamp

Författare: Martin Nordin
Köp boken Provläs

Utgivningsdag: 2021-07-26
Recensionsdag: 2021-07-26

Mediakontakt: Clara Lundström

Svamp är den perfekta råvaran, särskilt i en tid när många letar efter alternativ till kött. Den bjuder på djupa, maffiga umamismaker och en tydlig textur. Tillagningen kan varieras i det oändliga: Den kan kokas, stekas, ugnrostas, grillas, friteras eller torkas.
Det här är kokboken både för dig som älskar att gå ut i skogen och plocka svamp och för dig som undviker det av rädsla för att snubbla över något oätligt. Utöver rätter med gamla trotjänare som kantareller och karljohan guidar Martin Nordin dig till det stora utbudet av olika svampar som finns i butikerna idag, som champinjoner, ostronskivling, shiitake, enoki och portabello.
Här finns recept på allt från soppor och buljonger till svampspett, pizzor och svampmackor, gärna med spännande kryddningar eller inslag av något syrat, picklat eller rökt.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2021-07-26 Genre: Livsstil, hobby och fritid Originalutgåvans utgivningsår: 2021 Formgivare: Li Söderberg, Katy Kimbell Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 176 Mått: 176 x 246 x 22 mm Vikt: 712 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789178872169 (2021-07-26); E-bok, pdf, 9789178872176 (2021-07-26); E-bok, epub3, 9789178873074 (2021-07-26)

Fler böcker av författaren

Laga svamp

Författare: Martin Nordin
Köp boken Provläs

Utgivningsdag: 2021-07-26
Recensionsdag: 2021-07-26

Mediakontakt: Clara Lundström

Svamp är den perfekta råvaran, särskilt i en tid när många letar efter alternativ till kött. Den bjuder på djupa, maffiga umamismaker och en tydlig textur. Tillagningen kan varieras i det oändliga: Den kan kokas, stekas, ugnrostas, grillas, friteras eller torkas.
Det här är kokboken både för dig som älskar att gå ut i skogen och plocka svamp och för dig som undviker det av rädsla för att snubbla över något oätligt. Utöver rätter med gamla trotjänare som kantareller och karljohan guidar Martin Nordin dig till det stora utbudet av olika svampar som finns i butikerna idag, som champinjoner, ostronskivling, shiitake, enoki och portabello.
Här finns recept på allt från soppor och buljonger till svampspett, pizzor och svampmackor, gärna med spännande kryddningar eller inslag av något syrat, picklat eller rökt.

Ladda ner 3D-omslag

Ladda ner foton av författaren

Ladda ner bilder ur boken

Laga svamp

Copyright/fotograf: Martin Nordin

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Laga svamp. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Laga svamp

Copyright/fotograf: Martin Nordin

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Laga svamp. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Laga svamp

Copyright/fotograf: Martin Nordin

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Laga svamp. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Laga svamp

Copyright/fotograf: Martin Nordin

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Laga svamp. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Laga svamp

Copyright/fotograf: Martin Nordin

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Laga svamp. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Laga svamp

Copyright/fotograf: Martin Nordin

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Laga svamp. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Laga svamp

Copyright/fotograf: Martin Nordin

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Laga svamp. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Laga svamp

Copyright/fotograf: Martin Nordin

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Laga svamp. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Laga svamp

Copyright/fotograf: Martin Nordin

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Laga svamp. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2021-07-26 Genre: Livsstil, hobby och fritid Originalutgåvans utgivningsår: 2021 Formgivare: Li Söderberg, Katy Kimbell Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 176 Mått: 176 x 246 x 22 mm Vikt: 712 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789178872169 (2021-07-26); E-bok, pdf, 9789178872176 (2021-07-26); E-bok, epub3, 9789178873074 (2021-07-26)

Fler böcker av författaren