Kraften i maten
Recept som ökar ditt skydd mot cancerBeställ recensionsexemplar
E-bok mejlas ut som en länk från Elib på bokens utgivningsdatum. Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum och PDF-korrektur mejlas ut när det finns tillgängligt.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2024-01-23
Recensionsdag: 2024-01-23
Mediakontakt: Clara Lundström
Maten är ett viktigt verktyg i kampen mot cancer – det vet vi idag, genom tung forskning. Vissa faktorer i maten vi äter kan öka risken för cancer, medan andra minskar risken.
Den här boken är för dig som vill veta mer om de allra senaste rönen kring mat och cancer. Men allra mest är den en inspirationskälla, fylld med tips och konkreta verktyg som kan stärka din hälsa, med hjälp av det du ställer på bordet varje dag.
Dietisten Anna Ottosson, som länge jobbat med ämnet, ger dig recept som skyddar och stärker både dig och din familj – och bjuder samtidigt på en djupare förståelse för de möjligheter som finns. Bokens råd vilar på Världscancerfondens kostrekommendationer.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2024-01-23 Genre: Hälsa, relationer och personlig utveckling Fotograf: Helén Pe Formgivare: Kai Ristilä Thema-kod: Familj och hälsa Antal sidor: 200 Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789178874217 (2024-01-23); E-bok, epub3, 9789178874231 (2024-01-23); E-bok, pdf, 9789178874224 (2024-01-23)