Oz Clarke

Oz Clarke har skrivit om vin ända sedan han studerade på Oxford University. Han har blivit känd över hela världen för sin osvikliga gom och sin spännande vinprovning.
   
Han har författat en mängd bästsäljande vinguider, encyklopedier och referensverk. 1991 vann han "the Glenfiddich Drinkbook of the Year Award", "the André Simon Wine Book of the Year Award", "the James Beard Award" och "the Wine Guild Premier Award". Han tog med andra ord storslam i branschen.
   
Oz Clarke är dessutom författare och redaktör för Storbritanniens årliga "Webster´s Wine Guide" samt vinreporter för The Daily Telegraph varje vecka. Han medverkar regelbundet i BBC´s mat- och vinprogram och han är en populär gäst på radio. 
   Sedan ett antal år är han också frekvent gästskribent i svenska mat- och vintidningar.

Utgivning

Oz Clarke

Oz Clarke har skrivit om vin ända sedan han studerade på Oxford University. Han har blivit känd över hela världen för sin osvikliga gom och sin spännande vinprovning.
   
Han har författat en mängd bästsäljande vinguider, encyklopedier och referensverk. 1991 vann han "the Glenfiddich Drinkbook of the Year Award", "the André Simon Wine Book of the Year Award", "the James Beard Award" och "the Wine Guild Premier Award". Han tog med andra ord storslam i branschen.
   
Oz Clarke är dessutom författare och redaktör för Storbritanniens årliga "Webster´s Wine Guide" samt vinreporter för The Daily Telegraph varje vecka. Han medverkar regelbundet i BBC´s mat- och vinprogram och han är en populär gäst på radio. 
   Sedan ett antal år är han också frekvent gästskribent i svenska mat- och vintidningar.