Bonnier Fakta, 2020-12-08

Olga Rönnberg är tillbaka med ny bok

Den populära hälso- och träningsprofilen Olga Rönnberg är tillbaka med nya boken Olgas utmaning, där hon hjälper läsaren att få en hälsosam relation till maten och toppa formen.

I Olgas utmaning bjuder Olga Rönnberg på ett fyraveckorsprogram med förslag på frukost, lunch, middag och mellanmål, samt uppgifter och dagliga avstämningar för notera sin energi, humör, mättnad med plats för egna anteckningar. Utöver detta är boken fylld av texter och råd från Olga för att stötta läsaren att få en hälsosam och naturlig relation till maten och bli kvitt eventuellt känsloätande och självsabotage. Målet är att läsaren efter att ha följt boken ska bli självgående kring vad och när hen ska äta – och förhoppningsvis få en ökad självkänsla på kuppen.

 

Olga Rönnberg:

– Jag har coachat tusentals kvinnor genom åren och det handlar inte alltid om vad man äter utan varför man äter. Varför gör vi vissa val fast vi vet att det är dåligt för oss? Många har en förstörd relation till mat och jag vill lappa ihop den relationen med hjälp av denna bok. Boken innehåller många olika verktyg som man kan använda sig av för att kunna hantera olika matsituationer. Jag vill att den som läser boken ska lära sig att lita mer på sig själv.

Olga Rönnberg är en av våra mest populära hälso- och träningsprofiler, inte minst på sociala medier och med flera bästsäljande böcker. Hon har tidigare gett ut Olgas omstart (2018), Olgas mat (2017), Starka former – mage och rumpa (2015), Träningsdagbok & Kostdagbok (2015), Styrka för kvinnor (2014) och Träning för nyblivna mammor (2013). Olga är även lic. personlig tränare och har grundat och driver företaget Mamma Fitness.

Foto: Håkan Rönnberg

Utgivningsdag för Olgas utmaning är den 29 december.

För mer information, intervjuförfrågningar och manus som pdf, vänligen kontakta:

Hanna Lundkvist • hanna.lundkvist@bonnierforlagen.se • 076-5261163