Fiskarens kokbok
Beställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2007-09-21
Recensionsdag: 2007-09-21
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
En inspirerande kokbok med goda recept som gör att du kan få ut det bästa av den fisk du själv fångat - eller kanske köpt - och därtill några grundläggande steg-för-steg-anvisningar som gör det lätt att rensa olika sorters fiskar, att koka en fiskfond och laga goda såser som tillbehör.
Fiske är en härlig fritidssysselsättning. Lugnet, spänningen, väntan och ibland så belöningen. Men fisk är också nyttig och god mat, och allra bäst smakar den om man fångat den själv.
I Fiskarens kokbok finns över sextio nya recept och dessutom beskrivningar på hur man rensar, tar ur, fjällar och flår.
Här beskrivs hur man kokar fiskfond och gör en fisksås och allt är illustrerat med instruktiva och inte minst vackra fotografier. Recepten är enkla och tydliga, här finns tillagningsförslag och inspiration för alla som vill laga god och nyttig mat av fisk från skandinaviska vatten.
Matskribenten på Allt om Mat Charlotte Jenkinson och fotografen Susanne Almers har tidigare gjort Seglarens kokbok och Odlarens kokbok.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2007-09-21 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Susanne Almers Formgivare: Annika Lyth Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 160 Mått: 218 x 248 x 19 mm Vikt: 747 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789146217312 (2007-09-21)