Odlarens kokbok
Beställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2006-03-30
Recensionsdag: 2006-03-30
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
I Odlarens kokbok utgår Charlotte Jenkinson från vad som växer i våra trädgårdar och ger tips och förslag på vad man kan laga av det. Boken är indelad efter råvara och följer odlingsåret. Börja från början på våren och laga sparrissallad med parmaskinka eller ostgratinerad sparris, snart kan du skörda rabarber och göra ciderkokt rabarberkräm, rabarberzabaione ... Odlarens kokbok är underbar som inspirationsbok och en ovärderlig hjälp för dig som vill ta vara på det jorden ger, oavsett om du odlat det själv eller köpt det på torget.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2006-03-30 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Susanne Almers Formgivare: Annika Lyth Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 160 Mått: 217 x 249 x 19 mm Vikt: 755 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789146213888 (2006-03-30)