Seglarens kokbok

Författare: Charlotte Jenkinson
Fotograf: Susanne Almers

Utgivningsdag: 2006-03-09
Recensionsdag: 2006-03-09

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

God mat är en förutsättning för en lyckad seglats. Men det ställer lite krav på kocken, inte minst när det gäller planeringen innan man kastar loss. Kanske det saknas kylskåp ombord, eller ugn, kanske har man bara en eller två plattor. Seglarens kokbok är i första hand en problemlösare. Därför har den delats in i seglingsdagar, de första tre dagarna har fått var sitt kapitel och dag fyra till sju har fått ett extra omfångsrikt gemensamt.    Här får du förslag på vad du kan laga hemma, frysa in och ta med som frysklampar, tips på hur du paketerar maten smartast, svar på vilka råvaror som klarar en längre förvaringstid utan kyl och vilka konserver som är oumbärliga i ett båtkök för att laga riktigt god varm mat. En bok som är lika klok som vacker, skapad för och av människor som vet att njuta av livet.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2006-03-09 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Susanne Almers Formgivare: Annika Lyth Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 160 Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789146213895 (2006-03-09)

Fler böcker av författaren

Seglarens kokbok

Författare: Charlotte Jenkinson
Fotograf: Susanne Almers

Utgivningsdag: 2006-03-09
Recensionsdag: 2006-03-09

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

God mat är en förutsättning för en lyckad seglats. Men det ställer lite krav på kocken, inte minst när det gäller planeringen innan man kastar loss. Kanske det saknas kylskåp ombord, eller ugn, kanske har man bara en eller två plattor. Seglarens kokbok är i första hand en problemlösare. Därför har den delats in i seglingsdagar, de första tre dagarna har fått var sitt kapitel och dag fyra till sju har fått ett extra omfångsrikt gemensamt.    Här får du förslag på vad du kan laga hemma, frysa in och ta med som frysklampar, tips på hur du paketerar maten smartast, svar på vilka råvaror som klarar en längre förvaringstid utan kyl och vilka konserver som är oumbärliga i ett båtkök för att laga riktigt god varm mat. En bok som är lika klok som vacker, skapad för och av människor som vet att njuta av livet.

Ladda ner omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2006-03-09 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Susanne Almers Formgivare: Annika Lyth Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 160 Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789146213895 (2006-03-09)

Fler böcker av författaren