Jamies Italien

Författare: Jamie Oliver
Fotograf: David Loftus
Provläs

Utgivningsdag: 2006-05-16
Recensionsdag: 2006-05-16

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Jamie återvänder till det som han kan bäst – och till landet han älskar mest. Inget krångel, inga krusiduller; Jamie Olivers nya bok handlar helt enkelt om mat och om landet som har inspirerat honom genom hela hans karriär.     Jamies italienska kök är en hyllning till det land som har gjort Jamie till Storbritanniens mest älskade kock. Tillsammans med en ny brittisk TV-serie och innehållande mer än 120 nya recept är Jamies iItalien boken som Jamie alltid velat skriva. Den visar honom resandes genom Italien, när han lagar mat för och med italienare av alla åldrar, och hur han lär sig av dem – och upptäcker landet som han älskar för dess mat. Det är en bok om Italiens smaker och om dess människor, för alla som älskar god mat lagad med riktig passion….     ”När jag skrev den här boken, ville jag inte bara ge er en samling italienska recept. Jag ville dela med mig av några underbara upplevelser samtidigt. Så jag skrev medan jag reste runt i landet, jag jobbade och åt och mötte människor. Jag ville hitta den genuina italienska maten, recept från folk som jag mötte längs vägen, från fiskare och bagare, från kvinnor som dagligen gör färsk pasta och från alla som tar del i den lokala pastatävlingen på byns torg. Jag ville visa Italiens anda, där matlagning och ätande är absolut centralt i familjelivet, oavsett vilken landsdel man befinner sig i.”

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2006-05-16 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: David Loftus Översättare: Kerstin Törngren Originalutgåvans titel: Jamie´s Italy Originalutgåvans utgivningsår: 1998 Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 320 Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789100110086 (2006-05-16); Kartonnage, 9789100116132 (2008-02-25); Inbunden, 9789174241747 (2011-03-15)

Fler böcker av författaren

Jamies Italien

Författare: Jamie Oliver
Fotograf: David Loftus
Provläs

Utgivningsdag: 2006-05-16
Recensionsdag: 2006-05-16

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Jamie återvänder till det som han kan bäst – och till landet han älskar mest. Inget krångel, inga krusiduller; Jamie Olivers nya bok handlar helt enkelt om mat och om landet som har inspirerat honom genom hela hans karriär.     Jamies italienska kök är en hyllning till det land som har gjort Jamie till Storbritanniens mest älskade kock. Tillsammans med en ny brittisk TV-serie och innehållande mer än 120 nya recept är Jamies iItalien boken som Jamie alltid velat skriva. Den visar honom resandes genom Italien, när han lagar mat för och med italienare av alla åldrar, och hur han lär sig av dem – och upptäcker landet som han älskar för dess mat. Det är en bok om Italiens smaker och om dess människor, för alla som älskar god mat lagad med riktig passion….     ”När jag skrev den här boken, ville jag inte bara ge er en samling italienska recept. Jag ville dela med mig av några underbara upplevelser samtidigt. Så jag skrev medan jag reste runt i landet, jag jobbade och åt och mötte människor. Jag ville hitta den genuina italienska maten, recept från folk som jag mötte längs vägen, från fiskare och bagare, från kvinnor som dagligen gör färsk pasta och från alla som tar del i den lokala pastatävlingen på byns torg. Jag ville visa Italiens anda, där matlagning och ätande är absolut centralt i familjelivet, oavsett vilken landsdel man befinner sig i.”

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Ladda ner foton av författaren

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2006-05-16 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: David Loftus Översättare: Kerstin Törngren Originalutgåvans titel: Jamie´s Italy Originalutgåvans utgivningsår: 1998 Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 320 Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789100110086 (2006-05-16); Kartonnage, 9789100116132 (2008-02-25); Inbunden, 9789174241747 (2011-03-15)

Fler böcker av författaren