Jamies Italien

Jamie Oliver

Utgivningsdatum: 2011-03-15

Jamie återvänder till det som han kan bäst – och till landet han älskar mest. Inget krångel, inga krusiduller; Jamie Olivers nya bok handlar helt enkelt om mat och om landet som har inspirerat honom genom hela hans karriär. Jamies Italien är en hyllning till det land som har gjort Jamie till Storbritanniens mest älskade kock.
Jamies Italien är boken som Jamie alltid velat skriva. Den visar honom på resa genom Italien, när han lagar mat för och med italienare i alla åldrar, och hur han lär sig av dem – och upptäcker landet som han älskar för dess mat. Det är en bok om Italiens smaker och om dess människor, för alla som älskar god mat lagad med riktig passion.
”När jag skrev den här boken, ville jag inte bara ge er en samling italienska recept. Jag ville dela med mig av några underbara upplevelser samtidigt. Så jag skrev medan jag reste runt i landet, jag jobbade och åt och mötte människor. Jag ville hitta den genuina italienska maten, recept från folk som jag mötte längs vägen, från fiskare och bagare, från kvinnor som dagligen gör färsk pasta och från alla som tar del i den lokala pastatävlingen på byns torg. Jag ville visa Italiens anda, där matlagning och ätande är absolut centralt i familjelivet, oavsett vilken landsdel man befinner sig i.”

Detaljerad fakta

Recensionsdatum: 2011-03-29 Genre: Mat & dryck Originalutgåvans titel: Jamie´s Italy Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 336 Mått: 192 x 252 x 31 mm Vikt: 1181 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789100110086 (2006-05-16); Kartonnage, 9789100116132 (2008-02-25); Inbunden, 9789174241747 (2011-03-15)

Fler böcker av författaren

Jamies Italien

Jamie Oliver

Utgivningsdatum: 2011-03-15

Jamie återvänder till det som han kan bäst – och till landet han älskar mest. Inget krångel, inga krusiduller; Jamie Olivers nya bok handlar helt enkelt om mat och om landet som har inspirerat honom genom hela hans karriär. Jamies Italien är en hyllning till det land som har gjort Jamie till Storbritanniens mest älskade kock.
Jamies Italien är boken som Jamie alltid velat skriva. Den visar honom på resa genom Italien, när han lagar mat för och med italienare i alla åldrar, och hur han lär sig av dem – och upptäcker landet som han älskar för dess mat. Det är en bok om Italiens smaker och om dess människor, för alla som älskar god mat lagad med riktig passion.
”När jag skrev den här boken, ville jag inte bara ge er en samling italienska recept. Jag ville dela med mig av några underbara upplevelser samtidigt. Så jag skrev medan jag reste runt i landet, jag jobbade och åt och mötte människor. Jag ville hitta den genuina italienska maten, recept från folk som jag mötte längs vägen, från fiskare och bagare, från kvinnor som dagligen gör färsk pasta och från alla som tar del i den lokala pastatävlingen på byns torg. Jag ville visa Italiens anda, där matlagning och ätande är absolut centralt i familjelivet, oavsett vilken landsdel man befinner sig i.”

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Ladda ner författarfoton

Jamie Oliver

Copyright/fotograf: Paul Stuart

Författarfoton får endast användas i anslutning till marknadsföring eller presentation av författarens böcker.
Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta foto@bonnierforlagen.se.
Klicka på nedladdningspilen för att ladda ner högupplöst bild.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for further information.

Jamie Oliver

Copyright/fotograf: Paul Stuart

Författarfoton får endast användas i anslutning till marknadsföring eller presentation av författarens böcker.
Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta foto@bonnierforlagen.se.
Klicka på nedladdningspilen för att ladda ner högupplöst bild.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for further information.

Jamie Oliver

Copyright/fotograf: Paul Stuart

Författarfoton får endast användas i anslutning till marknadsföring eller presentation av författarens böcker.
Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta foto@bonnierforlagen.se.
Klicka på nedladdningspilen för att ladda ner högupplöst bild.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for further information.

Jamie Oliver

Copyright/fotograf: Paul Stuart

Författarfoton får endast användas i anslutning till marknadsföring eller presentation av författarens böcker.
Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta foto@bonnierforlagen.se.
Klicka på nedladdningspilen för att ladda ner högupplöst bild.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for further information.

Jamie Oliver

Copyright/fotograf: Paul Stuart

Författarfoton får endast användas i anslutning till marknadsföring eller presentation av författarens böcker.
Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta foto@bonnierforlagen.se.
Klicka på nedladdningspilen för att ladda ner högupplöst bild.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for further information.

Jamie Oliver

Copyright/fotograf: Paul Stuart

Författarfoton får endast användas i anslutning till marknadsföring eller presentation av författarens böcker.
Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta foto@bonnierforlagen.se.
Klicka på nedladdningspilen för att ladda ner högupplöst bild.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for further information.

Detaljerad fakta

Recensionsdatum: 2011-03-29 Genre: Mat & dryck Originalutgåvans titel: Jamie´s Italy Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 336 Mått: 192 x 252 x 31 mm Vikt: 1181 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789100110086 (2006-05-16); Kartonnage, 9789100116132 (2008-02-25); Inbunden, 9789174241747 (2011-03-15)

Fler böcker av författaren