7 sätt

Arton populära råvaror på sju olika sätt
Författare: Jamie Oliver

Utgivningsdag: 2021-04-20
Recensionsdag: 2021-04-20

Mediakontakt: Clara Lundström

Jamie Olivers nya bok 7 sätt ger dig nytändning i köket med enkla och tydliga recept för varje dag i veckan! Boken utgår från de 18 huvudråvaror vi älskar allra mest och utfrån dem har Jamie Oliver skapat sju recept på varje råvara. På så sätt kan man utveckla sin gamla repertoar med nya favoriter på matfronten. Här finns över 120 nya, spännande och läckra recept, och för att förenkla matlagningen. Det ska vara roligt i köket och Jamie Olivers målsättning är att sträva mot maximal smak med minimal ansträngning. Här finns recept för både vardag och fest, från långkok till rätter som bara tar tio minuter att sno ihop, och med smaker från världens alla hörn. Oavsett om du är en nybörjare eller har svart bälte i köket kommer den här boken rädda dig – alla dagar i veckan!

Den kända brittiska teve-kocken Jamie Oliver kommer här med en ny receptsamling som bygger på ett intressant koncept. Kokboken 7 sätt utgår ifrån arton populära råvaror (t.ex. broccoli, ägg, svamp) och presenterar sju maträtter med varje råvara (alltså 126 recept totalt). Recepten hämtar inspiration i hela världens kök. Här finns både traditionella och moderna rätter, solomåltider och middagar för flera. Den stora bredden och variationen gör boken lämplig för både nybörjare och erfarna matlagningsentusiaster. I sann Jamie Oliver-anda innehåller varje recept relativt få ingredienser och åtföljs av tydliga foton och instruktioner samt information om näringsinnehållet i maträtten. Författaren tar även upp vikten av att välja animaliska råvaror från hållbara källor och grönsaker efter säsong. Varje recept upptar ett helt uppslag, såväl ingredienserna som den färdiga rätten är avbildade på foto. Typografin är luftig och tydlig, typsnittet mellanstort. Boken innehåller även ett alfabetiskt ordnat register samt en extra innehållsförteckning som är grupperad efter mer traditionella rubriker som sallader, soppor, ugnsbakat etc. Den svenska språkdräkten är förträfflig, översättningen är klanderfri och återger den rätta känslan även i de längre texterna (t.ex. inledningen). //Bibliotekstjänst

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2021-04-20 Genre: Livsstil, hobby och fritid Översättare: Leo Gefvert Originalutgåvans titel: 7 Ways Originalutgåvans utgivningsår: 2020 Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 320 Mått: 196 x 255 x 30 mm Vikt: 1203 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789178871841 (2021-04-20)

Fler böcker av författaren

Nyheter om boken

7 sätt

Arton populära råvaror på sju olika sätt
Författare: Jamie Oliver

Utgivningsdag: 2021-04-20
Recensionsdag: 2021-04-20

Mediakontakt: Clara Lundström

Jamie Olivers nya bok 7 sätt ger dig nytändning i köket med enkla och tydliga recept för varje dag i veckan! Boken utgår från de 18 huvudråvaror vi älskar allra mest och utfrån dem har Jamie Oliver skapat sju recept på varje råvara. På så sätt kan man utveckla sin gamla repertoar med nya favoriter på matfronten. Här finns över 120 nya, spännande och läckra recept, och för att förenkla matlagningen. Det ska vara roligt i köket och Jamie Olivers målsättning är att sträva mot maximal smak med minimal ansträngning. Här finns recept för både vardag och fest, från långkok till rätter som bara tar tio minuter att sno ihop, och med smaker från världens alla hörn. Oavsett om du är en nybörjare eller har svart bälte i köket kommer den här boken rädda dig – alla dagar i veckan!

Den kända brittiska teve-kocken Jamie Oliver kommer här med en ny receptsamling som bygger på ett intressant koncept. Kokboken 7 sätt utgår ifrån arton populära råvaror (t.ex. broccoli, ägg, svamp) och presenterar sju maträtter med varje råvara (alltså 126 recept totalt). Recepten hämtar inspiration i hela världens kök. Här finns både traditionella och moderna rätter, solomåltider och middagar för flera. Den stora bredden och variationen gör boken lämplig för både nybörjare och erfarna matlagningsentusiaster. I sann Jamie Oliver-anda innehåller varje recept relativt få ingredienser och åtföljs av tydliga foton och instruktioner samt information om näringsinnehållet i maträtten. Författaren tar även upp vikten av att välja animaliska råvaror från hållbara källor och grönsaker efter säsong. Varje recept upptar ett helt uppslag, såväl ingredienserna som den färdiga rätten är avbildade på foto. Typografin är luftig och tydlig, typsnittet mellanstort. Boken innehåller även ett alfabetiskt ordnat register samt en extra innehållsförteckning som är grupperad efter mer traditionella rubriker som sallader, soppor, ugnsbakat etc. Den svenska språkdräkten är förträfflig, översättningen är klanderfri och återger den rätta känslan även i de längre texterna (t.ex. inledningen). //Bibliotekstjänst

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Ladda ner foton av författaren

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2021-04-20 Genre: Livsstil, hobby och fritid Översättare: Leo Gefvert Originalutgåvans titel: 7 Ways Originalutgåvans utgivningsår: 2020 Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 320 Mått: 196 x 255 x 30 mm Vikt: 1203 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789178871841 (2021-04-20)

Fler böcker av författaren

Nyheter om boken