Tareq Taylors kyckling

Tareq Taylor

Utgivningsdatum: 2017-03-28

Mediakontakt: Charlotta Larsson

I sin nya kokbok slår Tareq Taylor ett slag för kycklingen och allt den kan användas till! Tillaga den hel, i bitar, som filé eller färs. Grilla den på spett, lägg i en mustig gryta eller woka på asiatiskt vis, eller gratinera och fritera den.
I boken hittar du de bästa recepten till fest, vardag eller som fast food. Klassiker som flygande Jakob, currykyckling, coq au vin, jerkkyckling och tom ka gai varvas med nya favoriter som kycklingtacos, chicken gumbo och pollo tonnato. Här finns smaker från kök över hela världen.
Tareq Taylor delar med sig av sina gedigna kockkunskaper och du får lära dig hur du styckar en kyckling, hur du kokar buljong på skrovet, hur du får det allra knaprigaste skinnet och vilka kryddor som passar perfekt till just kyckling.
Kyckling är bra och näringsrik mat och kan kombineras med en lång rad kryddor och smaksättningar. Men det är inte bara kryddorna som betyder något för slutresultatet utan naturligtvis även själva råvaran.

Detaljerad fakta

Recensionsdatum: 2017-04-11 Genre: Mat & dryck Fotograf: Marcus Lawett Ämnesord: kyckling, mat, recept, kyclingrecept, Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 208 Mått: 202 x 268 x 24 mm Vikt: 981 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789174246384 (2017-03-28); E-bok, pdf, 9789174246940 (2017-03-28); Inbunden, 9789174248845 (2018-09-17)

Fler böcker av författaren

Tareq Taylors kyckling

Tareq Taylor

Utgivningsdatum: 2017-03-28

Mediakontakt: Charlotta Larsson

I sin nya kokbok slår Tareq Taylor ett slag för kycklingen och allt den kan användas till! Tillaga den hel, i bitar, som filé eller färs. Grilla den på spett, lägg i en mustig gryta eller woka på asiatiskt vis, eller gratinera och fritera den.
I boken hittar du de bästa recepten till fest, vardag eller som fast food. Klassiker som flygande Jakob, currykyckling, coq au vin, jerkkyckling och tom ka gai varvas med nya favoriter som kycklingtacos, chicken gumbo och pollo tonnato. Här finns smaker från kök över hela världen.
Tareq Taylor delar med sig av sina gedigna kockkunskaper och du får lära dig hur du styckar en kyckling, hur du kokar buljong på skrovet, hur du får det allra knaprigaste skinnet och vilka kryddor som passar perfekt till just kyckling.
Kyckling är bra och näringsrik mat och kan kombineras med en lång rad kryddor och smaksättningar. Men det är inte bara kryddorna som betyder något för slutresultatet utan naturligtvis även själva råvaran.

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Ladda ner författarfoton

Tareq Taylor

Copyright/fotograf: Peter Carlsson

Författarfoton får endast användas i anslutning till marknadsföring eller presentation av författarens böcker.
Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta foto@bonnirforlagen.se.
Klicka på nedladdningspilen för att ladda ner högupplöst bild.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnirforlagen.se for further information.

Tareq Taylor

Copyright/fotograf: Peter Carlsson

Författarfoton får endast användas i anslutning till marknadsföring eller presentation av författarens böcker.
Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta foto@bonnirforlagen.se.
Klicka på nedladdningspilen för att ladda ner högupplöst bild.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnirforlagen.se for further information.

Tareq Taylor

Copyright/fotograf: Peter Carlsson

Författarfoton får endast användas i anslutning till marknadsföring eller presentation av författarens böcker.
Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta foto@bonnirforlagen.se.
Klicka på nedladdningspilen för att ladda ner högupplöst bild.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnirforlagen.se for further information.

Tareq Taylor

Copyright/fotograf: Peter Carlsson

Författarfoton får endast användas i anslutning till marknadsföring eller presentation av författarens böcker.
Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta foto@bonnirforlagen.se.
Klicka på nedladdningspilen för att ladda ner högupplöst bild.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnirforlagen.se for further information.

Detaljerad fakta

Recensionsdatum: 2017-04-11 Genre: Mat & dryck Fotograf: Marcus Lawett Ämnesord: kyckling, mat, recept, kyclingrecept, Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 208 Mått: 202 x 268 x 24 mm Vikt: 981 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789174246384 (2017-03-28); E-bok, pdf, 9789174246940 (2017-03-28); Inbunden, 9789174248845 (2018-09-17)

Fler böcker av författaren