Middag i en gryta
Köp bokenBeställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2021-11-03
Recensionsdag: 2021-11-03
Mediakontakt: Magdalena Höglund
En av Sveriges största matprofiler, prisade kocken Tareq Taylor, kommer här med en ny kokbok full av grytor. En gryta sköter sig mer eller mindre själv på spisen och gör att du kan ägna dig åt gästerna i stället för åt matlagning. Så använd kastrullen modell större eller grytan som står där i köksskåpet – ofta! Visst kan det ta lite tid att få till det där möra köttet som smälter i munnen, men medan grytan puttrar kan du ju göra helt andra saker. Ett stort plus med grytor är att de ofta kan förberedas och lagas i förväg, ett annat är att de efter någon dag smakar ännu bättre. Och med Tareq Taylors omisskännliga smaksäkerhet och kryddning från jordens alla hörn kan det förstås inte bli annat än gott, oavsett om grytan är grön eller innehåller kött, fågel eller fisk.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2021-11-03 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Peter Carlsson Originalutgåvans utgivningsår: 2021 Formgivare: Mikael Engblom Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 160 Mått: 202 x 268 x 18 mm Vikt: 729 g Format (utgivningsdatum): E-bok, epub3, 9789178873449 (2021-11-02); E-bok, pdf, 9789178872725 (2021-11-02); Inbunden, 9789178872718 (2021-11-03); Danskt band, 9789178876228 (2023-09-04)