Grilla

Författare: Tareq Taylor
Fotograf: Simon Bajada

Utgivningsdag: 2023-04-18
Recensionsdag: 2023-04-18

Mediakontakt: Clara Lundström

Tareq Taylor är tillbaka med en omfångsrik grillbibel där han grillar allt till sommarens middagar: nöt-, fläsk- och lammkött, kyckling och anka, fisk och skaldjur och såklart en massa grönsaker. Till och med efterrätten lägger han på grillen. Recepten spänner från det enklaste enkla till helgrillat lamm – för den som tänker ställa till med fest för många. Även tillbehör i form av såser, röror och sallader ingår. Med Tareqs träffsäkra smaklökar utlovas en skön blandning av mustiga, heta, syrliga, örtiga smaker från Medelhavet, Mellanöstern, Asien, USA, Sydamerika och inte minst Sverige.

I boken finns även fakta om tekniker och redskap, om bästa grillkolen och hur man håller glöden vid liv under hela grillprocessen.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2023-04-18 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Simon Bajada Originalutgåvans utgivningsår: 2023 Formgivare: Mikael Engblom Thema-kod: Matlagning och kokböcker Antal sidor: 240 Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789178874286 (2023-04-18); E-bok, pdf, 9789178874293 (2023-04-18); E-bok, epub3, 9789178874309 (2023-04-18)

Fler böcker av författaren

Grilla

Författare: Tareq Taylor
Fotograf: Simon Bajada

Utgivningsdag: 2023-04-18
Recensionsdag: 2023-04-18

Mediakontakt: Clara Lundström

Tareq Taylor är tillbaka med en omfångsrik grillbibel där han grillar allt till sommarens middagar: nöt-, fläsk- och lammkött, kyckling och anka, fisk och skaldjur och såklart en massa grönsaker. Till och med efterrätten lägger han på grillen. Recepten spänner från det enklaste enkla till helgrillat lamm – för den som tänker ställa till med fest för många. Även tillbehör i form av såser, röror och sallader ingår. Med Tareqs träffsäkra smaklökar utlovas en skön blandning av mustiga, heta, syrliga, örtiga smaker från Medelhavet, Mellanöstern, Asien, USA, Sydamerika och inte minst Sverige.

I boken finns även fakta om tekniker och redskap, om bästa grillkolen och hur man håller glöden vid liv under hela grillprocessen.

Ladda ner 3D-omslag

Ladda ner foton av författaren

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2023-04-18 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Simon Bajada Originalutgåvans utgivningsår: 2023 Formgivare: Mikael Engblom Thema-kod: Matlagning och kokböcker Antal sidor: 240 Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789178874286 (2023-04-18); E-bok, pdf, 9789178874293 (2023-04-18); E-bok, epub3, 9789178874309 (2023-04-18)

Fler böcker av författaren