Grilla
Köp boken ProvläsBeställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2023-04-18
Recensionsdag: 2023-04-18
Mediakontakt: Clara Lundström
Tareq Taylor är tillbaka med en omfångsrik grillbibel där han grillar allt till sommarens middagar: nöt-, fläsk- och lammkött, kyckling och anka, fisk och skaldjur och såklart en massa grönsaker. Till och med efterrätten lägger han på grillen. Recepten spänner från det enklaste enkla till helgrillat lamm – för den som tänker ställa till med fest för många. Även tillbehör i form av såser, röror och sallader ingår. Med Tareqs träffsäkra smaklökar utlovas en skön blandning av mustiga, heta, syrliga, örtiga smaker från Medelhavet, Mellanöstern, Asien, USA, Sydamerika och inte minst Sverige.
I boken finns även fakta om tekniker och redskap, om bästa grillkolen och hur man håller glöden vid liv under hela grillprocessen.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2023-04-18 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Simon Bajada Originalutgåvans utgivningsår: 2023 Formgivare: Mikael Engblom Thema-kod: Matlagning och kokböcker Antal sidor: 240 Mått: 205 x 270 x 32 mm Vikt: 1109 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789178874286 (2023-04-18); E-bok, pdf, 9789178874293 (2023-04-18); E-bok, epub3, 9789178874309 (2023-04-18)