Baka bröd
Enkla recept på limpor, baguetter, frallor och bullar Köp bokenBeställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2023-03-09
Recensionsdag: 2023-03-09
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
Från scones och honungslimpa till nattjästa baguetter och smöriga kardemummabullar. Här får du recept på 25 bröd, bröd som alla kan baka! Boken vänder sig till dig som kanske inte tidigare bakat dina egna bröd – antingen för att du tänkt att det är krångligt och stökigt, eller för att du helt enkelt är ett barn och inte haft tillåtelse att sätta på ugnen tidigare. Eller så har du kanske känt att tiden inte räcker till för recepten i klassiska bakböcker?
Förutom de enkla recepten får du massor av tips på hur du kan variera bröden så att de passar just din smak. Dessutom berättar Martin vilken skillnad det blir med olika typer av mjöl och hur du hanterar en kladdig deg utan att kladda ner dig själv.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2023-03-09 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Lennart Weibull Originalutgåvans utgivningsår: 2019 Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 108 Mått: 200 x 260 x 10 mm Vikt: 364 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789174249620 (2019-06-18); Danskt band, 9789178875818 (2023-03-09)