Baka bröd

Enkla recept på limpor, baguetter, frallor och bullar
Författare: Martin Johansson
Fotograf: Lennart Weibull
Köp boken

Utgivningsdag: 2023-03-09
Recensionsdag: 2023-03-09

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Från scones och honungslimpa till nattjästa baguetter och smöriga kardemummabullar. Här får du recept på 25 bröd, bröd som alla kan baka! Boken vänder sig till dig som kanske inte tidigare bakat dina egna bröd – antingen för att du tänkt att det är krångligt och stökigt, eller för att du helt enkelt är ett barn och inte haft tillåtelse att sätta på ugnen tidigare. Eller så har du kanske känt att tiden inte räcker till för recepten i klassiska bakböcker?

Förutom de enkla recepten får du massor av tips på hur du kan variera bröden så att de passar just din smak. Dessutom berättar Martin vilken skillnad det blir med olika typer av mjöl och hur du hanterar en kladdig deg utan att kladda ner dig själv.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2023-03-09 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Lennart Weibull Originalutgåvans utgivningsår: 2019 Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 108 Mått: 200 x 260 x 10 mm Vikt: 364 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789174249620 (2019-06-18); Danskt band, 9789178875818 (2023-03-09)

Fler böcker av författaren

Nyheter om boken

Baka bröd

Enkla recept på limpor, baguetter, frallor och bullar
Författare: Martin Johansson
Fotograf: Lennart Weibull
Köp boken

Utgivningsdag: 2023-03-09
Recensionsdag: 2023-03-09

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Från scones och honungslimpa till nattjästa baguetter och smöriga kardemummabullar. Här får du recept på 25 bröd, bröd som alla kan baka! Boken vänder sig till dig som kanske inte tidigare bakat dina egna bröd – antingen för att du tänkt att det är krångligt och stökigt, eller för att du helt enkelt är ett barn och inte haft tillåtelse att sätta på ugnen tidigare. Eller så har du kanske känt att tiden inte räcker till för recepten i klassiska bakböcker?

Förutom de enkla recepten får du massor av tips på hur du kan variera bröden så att de passar just din smak. Dessutom berättar Martin vilken skillnad det blir med olika typer av mjöl och hur du hanterar en kladdig deg utan att kladda ner dig själv.

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Ladda ner foton av författaren

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2023-03-09 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Lennart Weibull Originalutgåvans utgivningsår: 2019 Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 108 Mått: 200 x 260 x 10 mm Vikt: 364 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789174249620 (2019-06-18); Danskt band, 9789178875818 (2023-03-09)

Fler böcker av författaren

Nyheter om boken