Martin Johansson

Martin Johansson slog igenom som en av surdegstrendens mer ödmjuka experter för drygt 15 år sedan. Med sitt tillåtande sätt har han låtit oss hänga med på sin resa där han gått från att utforska avancerade tekniker, till att nu vilja göra allt så enkelt som möjligt. Martins recept är vida kända för att de är lätta att följa och verkligen fungerar. Ett recept, hundra bröd är hans sjätte bok.

Utgivning

Nyheter om författaren

Martin Johansson Foto: Lennart Weibull

Martin Johansson

Martin Johansson slog igenom som en av surdegstrendens mer ödmjuka experter för drygt 15 år sedan. Med sitt tillåtande sätt har han låtit oss hänga med på sin resa där han gått från att utforska avancerade tekniker, till att nu vilja göra allt så enkelt som möjligt. Martins recept är vida kända för att de är lätta att följa och verkligen fungerar. Ett recept, hundra bröd är hans sjätte bok.

Utgivning

Nyheter om författaren