Mat i sommartid
Köp bokenBeställ recensionsexemplar
E-bok mejlas ut som en länk från Elib på bokens utgivningsdatum. Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum och PDF-korrektur mejlas ut när det finns tillgängligt.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2022-04-26
Recensionsdag: 2022-04-26
Mediakontakt: Charlotta Larsson
I hyllade kocken Mathias Dahlgrens nya kokbok är det fullt fokus på den ljusa tiden av året. Semesterfrukosten, brygglunchen, drinkarna med tilltugg, grillmiddagar och fester under ljumma sommarkvällar, midsommar- och kräftkalas, det hembakade, sommarens bär, skörde- och svampfester och odlandet. Men boken spänner över en längre tid än bara sommaren – från dagen efter Valborg när brasan slocknat och knopparna brister på björken, till när kvällarna börjar mörkna igen och båten måste upp ur sjön. Det är den tiden då det börjar bli dags att tända i brasan, dra på sig raggsockorna och njuta av en kantarelltoast och ett glas rött. Men innan dess, se först till att njuta av allt det goda som sommarköket och ljuset bjuder på!
Kärleken till det goda och det enkla i livet, till naturen och dess skafferi genomsyrar hela boken ... Natalia Walawender, BTJ
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2022-04-26 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Lennart Weibull Originalutgåvans utgivningsår: 2022 Formgivare: Katy Kimbell Thema-kod: Matlagning och kokböcker Antal sidor: 224 Mått: 200 x 262 x 26 mm Vikt: 944 g Format (utgivningsdatum): Danskt band, 9789178873562 (2022-04-26); E-bok, pdf, 9789178873579 (2022-04-26); E-bok, epub3, 9789178873586 (2022-04-26)