Mat i sommartid

Författare: Mathias Dahlgren
Fotograf: Lennart Weibull
Köp boken

Utgivningsdag: 2022-04-26
Recensionsdag: 2022-04-26

Mediakontakt: Charlotta Larsson

I hyllade kocken Mathias Dahlgrens nya kokbok är det fullt fokus på den ljusa tiden av året. Semesterfrukosten, brygglunchen, drinkarna med tilltugg, grillmiddagar och fester under ljumma sommarkvällar, midsommar- och kräftkalas, det hembakade, sommarens bär, skörde- och svampfester och odlandet. Men boken spänner över en längre tid än bara sommaren – från dagen efter Valborg när brasan slocknat och knopparna brister på björken, till när kvällarna börjar mörkna igen och båten måste upp ur sjön. Det är den tiden då det börjar bli dags att tända i brasan, dra på sig raggsockorna och njuta av en kantarelltoast och ett glas rött. Men innan dess, se först till att njuta av allt det goda som sommarköket och ljuset bjuder på!

Kärleken till det goda och det enkla i livet, till naturen och dess skafferi genomsyrar hela boken ... Natalia Walawender, BTJ

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2022-04-26 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Lennart Weibull Originalutgåvans utgivningsår: 2022 Formgivare: Katy Kimbell Thema-kod: Matlagning och kokböcker Antal sidor: 224 Mått: 200 x 262 x 26 mm Vikt: 944 g Format (utgivningsdatum): Danskt band, 9789178873562 (2022-04-26); E-bok, pdf, 9789178873579 (2022-04-26); E-bok, epub3, 9789178873586 (2022-04-26)

Fler böcker av författaren

Nyheter om boken

Mat i sommartid

Författare: Mathias Dahlgren
Fotograf: Lennart Weibull
Köp boken

Utgivningsdag: 2022-04-26
Recensionsdag: 2022-04-26

Mediakontakt: Charlotta Larsson

I hyllade kocken Mathias Dahlgrens nya kokbok är det fullt fokus på den ljusa tiden av året. Semesterfrukosten, brygglunchen, drinkarna med tilltugg, grillmiddagar och fester under ljumma sommarkvällar, midsommar- och kräftkalas, det hembakade, sommarens bär, skörde- och svampfester och odlandet. Men boken spänner över en längre tid än bara sommaren – från dagen efter Valborg när brasan slocknat och knopparna brister på björken, till när kvällarna börjar mörkna igen och båten måste upp ur sjön. Det är den tiden då det börjar bli dags att tända i brasan, dra på sig raggsockorna och njuta av en kantarelltoast och ett glas rött. Men innan dess, se först till att njuta av allt det goda som sommarköket och ljuset bjuder på!

Kärleken till det goda och det enkla i livet, till naturen och dess skafferi genomsyrar hela boken ... Natalia Walawender, BTJ

Ladda ner 3D-omslag

Ladda ner foton av författaren

Ladda ner bilder ur boken

Copyright/fotograf: Lennart Weibull

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Mat i sommartid. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Copyright/fotograf: Lennart Weibull

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Mat i sommartid. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Copyright/fotograf: Lennart Weibull

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Mat i sommartid. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Copyright/fotograf: Lennart Weibull

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Mat i sommartid. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Copyright/fotograf:

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Mat i sommartid. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Copyright/fotograf: Lennart Weibull

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Mat i sommartid. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Copyright/fotograf: Lennart Weibull

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Mat i sommartid. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Copyright/fotograf: Lennart Weibull

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Mat i sommartid. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Copyright/fotograf: Lennart Weibull

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Mat i sommartid. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2022-04-26 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Lennart Weibull Originalutgåvans utgivningsår: 2022 Formgivare: Katy Kimbell Thema-kod: Matlagning och kokböcker Antal sidor: 224 Mått: 200 x 262 x 26 mm Vikt: 944 g Format (utgivningsdatum): Danskt band, 9789178873562 (2022-04-26); E-bok, pdf, 9789178873579 (2022-04-26); E-bok, epub3, 9789178873586 (2022-04-26)

Fler böcker av författaren

Nyheter om boken