Håkan Larsson

Håkan Larsson är en av landets mest välkända vin- och matskribenter. Han var chefredaktör för Allt om mat 1993-2002, är nu redaktör för Allt om vin.  och debuterade som författare med Rött, vitt, rosé som 2002 utsågs till världens bästa nybörjarbok om vin. Boken Vin och Fest utsågs av Svensk Bokkonst till en av Sveriges 25 vackraste böcker 2008. Håkan Larsson har också skrivit flera andra böcker, senast de uppskattade Fredagkväll med mat och vin, Sommarkväll med mat och vin och Lördagkväll med mat och vin. 

 

Utgivning

Nyheter om författaren

Håkan Larsson

Håkan Larsson

Håkan Larsson är en av landets mest välkända vin- och matskribenter. Han var chefredaktör för Allt om mat 1993-2002, är nu redaktör för Allt om vin.  och debuterade som författare med Rött, vitt, rosé som 2002 utsågs till världens bästa nybörjarbok om vin. Boken Vin och Fest utsågs av Svensk Bokkonst till en av Sveriges 25 vackraste böcker 2008. Håkan Larsson har också skrivit flera andra böcker, senast de uppskattade Fredagkväll med mat och vin, Sommarkväll med mat och vin och Lördagkväll med mat och vin.