Långkok

Författare: Jens Linder
Fotograf: Stefan Wettainen

Utgivningsdag: 2013-10-08
Recensionsdag: 2013-10-22

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Nu är den här, den efterlängtade nyutgåvan av Långkok. Kanske kan man tro att långkok inte alls passar den stressade nutidsmänniskan, men det är precis tvärtom. Grytor som kalops och boeuf bourguignon kräver faktiskt en ganska liten arbetsinsats eftersom de sköter sig själva på spisen. Och medan grytan eller steken tillagas kan man göra helt andra saker. I Långkok finns grytor, sautéer och raguer, såväl lättsamma och gräddvita som chiliheta och vitlöksskarpa. Här finns värmande soppor, stekar med knaprig yta och medgörliga saftiga inre och här finns långsamma lådor. Du hittar också tillbehör i form av karljohangratäng, pressgurka eller rostad potatis. Många av rätterna är svenska och komponerade av Jens Linder, en del kommer från andra delar av världen. Förutom de många välsmakande recepten får du allmänna tips om tillagning, köttkvalitet, förberedelser, kryddning och redningar.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2013-10-22 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Stefan Wettainen Formgivare: Nina Ulmaja Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 144 Mått: 201 x 231 x 18 mm Vikt: 640 g Format (utgivningsdatum): Kartonnage, 9789100112097 (2007-09-18); Inbunden, 9789174243567 (2013-10-08); Danskt band, 9789174244694 (2014-10-07)

Fler böcker av författaren

Långkok

Författare: Jens Linder
Fotograf: Stefan Wettainen

Utgivningsdag: 2013-10-08
Recensionsdag: 2013-10-22

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Nu är den här, den efterlängtade nyutgåvan av Långkok. Kanske kan man tro att långkok inte alls passar den stressade nutidsmänniskan, men det är precis tvärtom. Grytor som kalops och boeuf bourguignon kräver faktiskt en ganska liten arbetsinsats eftersom de sköter sig själva på spisen. Och medan grytan eller steken tillagas kan man göra helt andra saker. I Långkok finns grytor, sautéer och raguer, såväl lättsamma och gräddvita som chiliheta och vitlöksskarpa. Här finns värmande soppor, stekar med knaprig yta och medgörliga saftiga inre och här finns långsamma lådor. Du hittar också tillbehör i form av karljohangratäng, pressgurka eller rostad potatis. Många av rätterna är svenska och komponerade av Jens Linder, en del kommer från andra delar av världen. Förutom de många välsmakande recepten får du allmänna tips om tillagning, köttkvalitet, förberedelser, kryddning och redningar.

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2013-10-22 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Stefan Wettainen Formgivare: Nina Ulmaja Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 144 Mått: 201 x 231 x 18 mm Vikt: 640 g Format (utgivningsdatum): Kartonnage, 9789100112097 (2007-09-18); Inbunden, 9789174243567 (2013-10-08); Danskt band, 9789174244694 (2014-10-07)

Fler böcker av författaren