Jens Linder

Jens Linder är kock och journalist som skriver i bland annat Dagens Nyheter. Han har skrivit ett flertal kokböcker, exempelvis Långkok, Svamplycka (tillsammans med Pelle Holmberg) samt December och Semester (tillsammans med Johanna Westman), som fått priser vid både Årets Svenska Måltidslitteratur och Gourmand World Cookbook Awards. Han är också en av författarna i Bonniers kokbok. År 2006 tilldelades han Tore Wretman-medaljen av Svenska Kockars Förening för "berömvärda insatser och engagemang för svensk matkultur". Jens Linder har under flera år anordnat matresor till Sydkorea.

Utgivning

Jens Linder Foto: Stefan Wettainen

Jens Linder

Jens Linder är kock och journalist som skriver i bland annat Dagens Nyheter. Han har skrivit ett flertal kokböcker, exempelvis Långkok, Svamplycka (tillsammans med Pelle Holmberg) samt December och Semester (tillsammans med Johanna Westman), som fått priser vid både Årets Svenska Måltidslitteratur och Gourmand World Cookbook Awards. Han är också en av författarna i Bonniers kokbok. År 2006 tilldelades han Tore Wretman-medaljen av Svenska Kockars Förening för "berömvärda insatser och engagemang för svensk matkultur". Jens Linder har under flera år anordnat matresor till Sydkorea.

Ladda ner foton