Blodsockerblues i köket

Författare: Fredrik Paulún
Illustratör: Johan Franzen
Fotograf: Arne Adler

Utgivningsdag: 2004-04-01
Recensionsdag: 2004-04-01

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Behöver du hjälp att använda den nya GI-metoden i köket? Här bjuder Fredrik Paulún på 80 av sina lågglykemiska favoritrecept som ger hälsomässiga fördelar både för stunden och i framtiden. Fredriks recept är goda, lättlagade och beräknade utifrån näringsinnehåll och GI-värde. Och viktigast av allt: de ger ett effektivt skydd mot hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes och övervikt

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2004-04-01 Illustratör: Johan Franzen Fotograf: Arne Adler Formgivare: Linn Yngborn Antal sidor: 160 Mått: 207 x 227 x 16 mm Vikt: 654 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789197457057 (2004-04-01)

Fler böcker av författaren

Blodsockerblues i köket

Författare: Fredrik Paulún
Illustratör: Johan Franzen
Fotograf: Arne Adler

Utgivningsdag: 2004-04-01
Recensionsdag: 2004-04-01

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Behöver du hjälp att använda den nya GI-metoden i köket? Här bjuder Fredrik Paulún på 80 av sina lågglykemiska favoritrecept som ger hälsomässiga fördelar både för stunden och i framtiden. Fredriks recept är goda, lättlagade och beräknade utifrån näringsinnehåll och GI-värde. Och viktigast av allt: de ger ett effektivt skydd mot hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes och övervikt

Ladda ner omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2004-04-01 Illustratör: Johan Franzen Fotograf: Arne Adler Formgivare: Linn Yngborn Antal sidor: 160 Mått: 207 x 227 x 16 mm Vikt: 654 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789197457057 (2004-04-01)

Fler böcker av författaren