Den perfekta maten

Utgivningsdag: 2002-12-18
Recensionsdag: 2002-12-18

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

(Titeln är utgången)
Tycker du att det är svårt att hålla reda på näringsfaktorer som glykemiskt index, fettsyror och proteinkvalitet? I den här nyskapande kokboken har näringsfysiologen Fredrik Paulún och hälsokocken Oscar de Hoog hjälpt dig med det. Fredrik har bevakat näringsinnehållet och Oscar har komponerat fantastiska smakupplevelser. Resultatet är en perfekt receptsamling med 103 lågglykemiska och näringsriktiga recept. Det enda som återstår är att laga och njuta!

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2002-12-18 Genre: Samhälle och samhällsvetenskap Fotograf: Erik Bergendahl, Arne Adler Formgivare: Erik Bergendahl Thema-kod: Psykologi Antal sidor: 180 Mått: 208 x 228 x 16 mm Vikt: 722 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789197414623 (2002-12-18)

Fler böcker av författaren

Den perfekta maten

Utgivningsdag: 2002-12-18
Recensionsdag: 2002-12-18

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

(Titeln är utgången)
Tycker du att det är svårt att hålla reda på näringsfaktorer som glykemiskt index, fettsyror och proteinkvalitet? I den här nyskapande kokboken har näringsfysiologen Fredrik Paulún och hälsokocken Oscar de Hoog hjälpt dig med det. Fredrik har bevakat näringsinnehållet och Oscar har komponerat fantastiska smakupplevelser. Resultatet är en perfekt receptsamling med 103 lågglykemiska och näringsriktiga recept. Det enda som återstår är att laga och njuta!

Ladda ner omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2002-12-18 Genre: Samhälle och samhällsvetenskap Fotograf: Erik Bergendahl, Arne Adler Formgivare: Erik Bergendahl Thema-kod: Psykologi Antal sidor: 180 Mått: 208 x 228 x 16 mm Vikt: 722 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789197414623 (2002-12-18)

Fler böcker av författaren