Paulúns GI-mat

Fotograf: Arne Adler

Utgivningsdag: 2006-09-14
Recensionsdag: 2006-09-14

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Vill du äta gott, nyttigt och färgrikt?Fredrik Paulún har skrivit flera böcker om näringslära; han är en mästare på att förvandla komplicerade fakta och vetenskapliga termer till något vi alla kan förstå och ha nytta av. Men riktigt bra blir teorin först när man även kan tillämpa den i sin vardag. I Paulúns GI-mat har Fredrik tillsammans med sin fru Karoliina samlat alla deras favoritrecept. Boken innehåller just den mat de själva lagar, och därför finns här många supernyttiga men snabblagade recept som passar bra i den stressiga vardagen, allt från läckra soppor till mustiga höstgrytor och nyttiga efterrätter. Alla rätter är näringsmässigt välbalanserade och har gott om vitaminer, mineraler och antioxidanter. Dessutom ger Fredrik personliga kommentarer till alla recept samt berättar vilket GI maten har. Paulúns GI-mat innehåller massor av nyttig och god mat, tillagad av hälsosamma råvaror som skapar kompletta, smakrika måltider och ger dig den energi du behöver. Eftersom de flesta rätterna tillagas utan laktos och gluten passar denna kokbok i stort sett alla. Ur innehållet: Basilikadoftande linssoppa Kyckling med spenatpasta och fetaost Lax med rotfruktsplockepinn Tonfisk och olivomelett Enkel paellaJessicas asiatiska quinoasalladFettförbrännarlaxSpenatplättar Höstbiffar med tzatzikiMajssnacks med tre dippröror Varm fruktsallad med kokosyoghurt
Fredrik Paulún är en av Sveriges mest kända författare inom näringslära och är känd från både radio och tv. Hans böcker har hittills sålt i över 500 000 exemplar och flera av dem har översatts till flera olika språk. Fredrik föreläser i hela Norden om träning, näringslära och hälsa, och han skriver regelbundet för ett flertal tidningar, däribland Expressen. På hans välbesökta hemsida www.paulun.se kan du läsa mer om hans verksamhet. Karoliina Paulún är sedan 2000 gift med Fredrik. Hon driver Sveriges enda specialbokhandel med inriktning på hälsa, kost och träning där hon handplockar de bästa böckerna inom området, men även andra produkter som kosttillskott, mätutrustning och hemträningsprodukter.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2006-09-14 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Arne Adler Formgivare: Heidi Sundström Omslagsformgivare: Tobias Svensén Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 120 Mått: 198 x 257 x 16 mm Vikt: 683 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789185225651 (2006-09-14); Inbunden, 9789173630276 (2009-08-18)

Fler böcker av författaren

Paulúns GI-mat

Fotograf: Arne Adler

Utgivningsdag: 2006-09-14
Recensionsdag: 2006-09-14

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Vill du äta gott, nyttigt och färgrikt?Fredrik Paulún har skrivit flera böcker om näringslära; han är en mästare på att förvandla komplicerade fakta och vetenskapliga termer till något vi alla kan förstå och ha nytta av. Men riktigt bra blir teorin först när man även kan tillämpa den i sin vardag. I Paulúns GI-mat har Fredrik tillsammans med sin fru Karoliina samlat alla deras favoritrecept. Boken innehåller just den mat de själva lagar, och därför finns här många supernyttiga men snabblagade recept som passar bra i den stressiga vardagen, allt från läckra soppor till mustiga höstgrytor och nyttiga efterrätter. Alla rätter är näringsmässigt välbalanserade och har gott om vitaminer, mineraler och antioxidanter. Dessutom ger Fredrik personliga kommentarer till alla recept samt berättar vilket GI maten har. Paulúns GI-mat innehåller massor av nyttig och god mat, tillagad av hälsosamma råvaror som skapar kompletta, smakrika måltider och ger dig den energi du behöver. Eftersom de flesta rätterna tillagas utan laktos och gluten passar denna kokbok i stort sett alla. Ur innehållet: Basilikadoftande linssoppa Kyckling med spenatpasta och fetaost Lax med rotfruktsplockepinn Tonfisk och olivomelett Enkel paellaJessicas asiatiska quinoasalladFettförbrännarlaxSpenatplättar Höstbiffar med tzatzikiMajssnacks med tre dippröror Varm fruktsallad med kokosyoghurt
Fredrik Paulún är en av Sveriges mest kända författare inom näringslära och är känd från både radio och tv. Hans böcker har hittills sålt i över 500 000 exemplar och flera av dem har översatts till flera olika språk. Fredrik föreläser i hela Norden om träning, näringslära och hälsa, och han skriver regelbundet för ett flertal tidningar, däribland Expressen. På hans välbesökta hemsida www.paulun.se kan du läsa mer om hans verksamhet. Karoliina Paulún är sedan 2000 gift med Fredrik. Hon driver Sveriges enda specialbokhandel med inriktning på hälsa, kost och träning där hon handplockar de bästa böckerna inom området, men även andra produkter som kosttillskott, mätutrustning och hemträningsprodukter.

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2006-09-14 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Arne Adler Formgivare: Heidi Sundström Omslagsformgivare: Tobias Svensén Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 120 Mått: 198 x 257 x 16 mm Vikt: 683 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789185225651 (2006-09-14); Inbunden, 9789173630276 (2009-08-18)

Fler böcker av författaren