Morberg jagar och lagar

Per Morberg

Utgivningsdag: 2010-09-28
Recensionsdag: 2010-10-12

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Att jaga är en personlig, rentav privat upplevelse för Per Morberg. Året om är han ute i skog och mark. Han jagar allt från and och hare till vildsvin, älg och antilop, och jaktmarkerna sträcker sig från fjällen i Norrland till Afrikas savanner. Jakten hånar och utmanar honom, ändå är han aldrig så tillfreds som då han fått upp ett spår eller sitter på pass och väntar på det där tillfället när livet ställs på sin spets. Det är den upplevelsen han vill förmedla.
Det här är en bok med historier och bilder från många års jakt. Men det vore inte en bok av Per Morberg om den inte också handlade om mat. En god jägare tar hand om sitt byte. Så här finns förstås Morbergs bästa viltrecept, från Harsadel med portvinsgräddsås och Älgfärsbiffar med messmörsås till Vildsvinsfräs från Djursnäs.
"Hur kommer det sig att jag jagar? Behöver det förklaras? Människan har jagat i hundratusentals år och suttit framför en dator i två tre sekunder."

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2010-10-12 Genre: Mat & dryck Fotograf: Martin Löf Formgivare: Patric Leo Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 200 Mått: 234 x 288 x 21 mm Vikt: 1242 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789174240931 (2010-09-28)

Fler böcker av författaren

Morberg jagar och lagar

Per Morberg

Utgivningsdag: 2010-09-28
Recensionsdag: 2010-10-12

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Att jaga är en personlig, rentav privat upplevelse för Per Morberg. Året om är han ute i skog och mark. Han jagar allt från and och hare till vildsvin, älg och antilop, och jaktmarkerna sträcker sig från fjällen i Norrland till Afrikas savanner. Jakten hånar och utmanar honom, ändå är han aldrig så tillfreds som då han fått upp ett spår eller sitter på pass och väntar på det där tillfället när livet ställs på sin spets. Det är den upplevelsen han vill förmedla.
Det här är en bok med historier och bilder från många års jakt. Men det vore inte en bok av Per Morberg om den inte också handlade om mat. En god jägare tar hand om sitt byte. Så här finns förstås Morbergs bästa viltrecept, från Harsadel med portvinsgräddsås och Älgfärsbiffar med messmörsås till Vildsvinsfräs från Djursnäs.
"Hur kommer det sig att jag jagar? Behöver det förklaras? Människan har jagat i hundratusentals år och suttit framför en dator i två tre sekunder."

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2010-10-12 Genre: Mat & dryck Fotograf: Martin Löf Formgivare: Patric Leo Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 200 Mått: 234 x 288 x 21 mm Vikt: 1242 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789174240931 (2010-09-28)

Fler böcker av författaren