Morberg lagar ute

Författare: Per Morberg
Fotograf: Erik Olsson

Utgivningsdag: 2024-05-02
Recensionsdag: 2024-05-02

Mediakontakt: Clara Lundström

Morberg lagar nya och gamla favoriter i skogen, vid sjön och hemma på gården i Sörmland.
”Egentligen kan man laga allt ute som man lagar inne, bara man har ett bra utekök. Man kommer långt med några stenar och en brasa, ännu längre med en grill eller stekhäll, och har man dessutom en vedeldad ugn finns alla möjligheter till gastronomiska utomhusutsvävningar. Man slår sig ner bland barr, kvistar och ljung eller tar på sig ett förkläde, en grillvante och kanske en extra tröja. Sedan kan det roliga börja. Jag gillar att laga mat i det fria. Det är mer än bara matlagning. Det är en hyllning till det enkla och nära, till ursprunget.”

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2024-05-02 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Erik Olsson Originalutgåvans utgivningsår: 2024 Formgivare: Patric Leo Boktyp: kokbok Thema-kod: Mat och dryck, Djur och natur, Sverige Antal sidor: 176 Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789178875115 (2024-05-02)

Fler böcker av författaren

Morberg lagar ute

Författare: Per Morberg
Fotograf: Erik Olsson

Utgivningsdag: 2024-05-02
Recensionsdag: 2024-05-02

Mediakontakt: Clara Lundström

Morberg lagar nya och gamla favoriter i skogen, vid sjön och hemma på gården i Sörmland.
”Egentligen kan man laga allt ute som man lagar inne, bara man har ett bra utekök. Man kommer långt med några stenar och en brasa, ännu längre med en grill eller stekhäll, och har man dessutom en vedeldad ugn finns alla möjligheter till gastronomiska utomhusutsvävningar. Man slår sig ner bland barr, kvistar och ljung eller tar på sig ett förkläde, en grillvante och kanske en extra tröja. Sedan kan det roliga börja. Jag gillar att laga mat i det fria. Det är mer än bara matlagning. Det är en hyllning till det enkla och nära, till ursprunget.”

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2024-05-02 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Erik Olsson Originalutgåvans utgivningsår: 2024 Formgivare: Patric Leo Boktyp: kokbok Thema-kod: Mat och dryck, Djur och natur, Sverige Antal sidor: 176 Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789178875115 (2024-05-02)

Fler böcker av författaren