Morberg Bakfickan
Köp boken ProvläsBeställ recensionsexemplar
E-bok mejlas ut som en länk från Elib på bokens utgivningsdatum. Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum och PDF-korrektur mejlas ut när det finns tillgängligt.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2019-11-07
Recensionsdag: 2019-11-07
Mediakontakt: Sissel Hedqvist
"Enkel, okonstlad, genuin. Sådan är maten på de matställen jag gillar bäst: kvarterskrogen, bistron, brasseriet, puben – och köket hemma på Tullgarn.
I min nya bok bjuder jag på ett femtiotal traditionella och otraditionella rätter inspirerade av den goda mat som serveras i generösa portioner på bakfickor med kvalitet. Joppes räksallad, steak minute med pommes frites, steambuns med kyckling, sjötunga Morbiére och citrontarte är några exempel. Och naturligtvis är min bakfickebok inte komplett utan pannbiff med lök.
Allt är lätt att laga och kan avnjutas i ensam ro eller med trivsamt stimmigt sällskap, precis som det ska vara på en riktigt bra bakficka."
Per Morberg
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2019-11-07 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Erik Olsson Originalutgåvans utgivningsår: 2019 Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 144 Mått: 195 x 253 x 15 mm Vikt: 705 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789178870370 (2019-11-07)