Morberg lagar vilt

Jagat, fiskat, plockat Per Morberg
Köp boken

Utgivningsdag: 2018-10-02
Recensionsdag: 2018-10-02

Mediakontakt: Sissel Hedqvist

Viltkött, vildfångad fisk och vilda växter. Naturligt, nyttigt och så långt bort från matindustrin man kan komma. Så varför äter vi inte mer vilda råvaror? Vet vi ens hur vi ska tillaga dem?

Per Morbergs frys och skafferi är fyllda av allt han jagat, fiskat och plockat i skogen. I sin nya bok berättar han om hur han tillagar älg, hjort, ren, rådjur, vildsvin, hare, vildgås, vildand, rapphöna, fasan och ripa, när på säsongen fisk som torsk, öring, gös, sik och abborre är som bäst och vilka gröna delikatesser han brukar hämta i naturen. Men framförallt bjuder han på 100 nya recept på allt från pepprig rådjursrygg med rödvinssås till älgsouvlaki med grekisk bondsallad, plommonspäckat vildsvin, fasan med röd coleslaw, smörstekt gös med kantareller och mazarinkaka med skogens bär.

En ny kokbok à la Morberg, vildare än någonsin! För jägare, fiskare, svamp- och bärplockare – och alla som köper sitt vilt i butiken.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2018-10-02 Genre: Mat & dryck Fotograf: Martin Löf Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 272 Mått: 196 x 253 x 24 mm Vikt: 1162 g Format (utgivningsdatum): Halvklotband, 9789174246599 (2018-10-02)

Fler böcker av författaren

Morberg lagar vilt

Jagat, fiskat, plockat Per Morberg
Köp boken

Utgivningsdag: 2018-10-02
Recensionsdag: 2018-10-02

Mediakontakt: Sissel Hedqvist

Viltkött, vildfångad fisk och vilda växter. Naturligt, nyttigt och så långt bort från matindustrin man kan komma. Så varför äter vi inte mer vilda råvaror? Vet vi ens hur vi ska tillaga dem?

Per Morbergs frys och skafferi är fyllda av allt han jagat, fiskat och plockat i skogen. I sin nya bok berättar han om hur han tillagar älg, hjort, ren, rådjur, vildsvin, hare, vildgås, vildand, rapphöna, fasan och ripa, när på säsongen fisk som torsk, öring, gös, sik och abborre är som bäst och vilka gröna delikatesser han brukar hämta i naturen. Men framförallt bjuder han på 100 nya recept på allt från pepprig rådjursrygg med rödvinssås till älgsouvlaki med grekisk bondsallad, plommonspäckat vildsvin, fasan med röd coleslaw, smörstekt gös med kantareller och mazarinkaka med skogens bär.

En ny kokbok à la Morberg, vildare än någonsin! För jägare, fiskare, svamp- och bärplockare – och alla som köper sitt vilt i butiken.

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2018-10-02 Genre: Mat & dryck Fotograf: Martin Löf Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 272 Mått: 196 x 253 x 24 mm Vikt: 1162 g Format (utgivningsdatum): Halvklotband, 9789174246599 (2018-10-02)

Fler böcker av författaren