Morberg. Maten, drycken och konsten att kombinera

Mina allra bästa recept
Författare: Per Morberg
Fotograf: Martin Löf
Köp boken

Utgivningsdag: 2015-09-24
Recensionsdag: 2015-10-13

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Nu blir Per Morbergs mat ännu godare! I sin nya maffiga bok - en perfekt present - har han mixat sina allra bästa recept med ett trettiotal nya och tipsar om dryckerna som tar smakupplevelsen till nya höjder. Till varje rätt rekommenderar han tre olika drycker - öl, vin och champagne förstås men också mjölk, lingondricka och mycket annat. Helt enkelt sina favoriter. Det blir pinot noir, portugisiskt vitt och chardonnay till kycklingen med dragonsås, svensk ljus lager, IPA och klosteröl till sjömansbiffen och bordeaux, bordeaux och åter bordeaux till söndagssteken.
Följ med till Morbergs värld av smaker. Res med till Frankrike och lär dig mer om hur man kombinerar mat och dryck. Ta sedan fram kastrullerna och glasen, tillaga, häll upp och testa. Men kom ihåg att alltid lita på din egen smak.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2015-10-13 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Martin Löf Formgivare: Patric Leo Thema-kod: Kokböcker: kända kockar och krogar Antal sidor: 280 Mått: 267 x 282 x 28 mm Vikt: 1893 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789174244953 (2015-09-24)

Fler böcker av författaren

Morberg. Maten, drycken och konsten att kombinera

Mina allra bästa recept
Författare: Per Morberg
Fotograf: Martin Löf
Köp boken

Utgivningsdag: 2015-09-24
Recensionsdag: 2015-10-13

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Nu blir Per Morbergs mat ännu godare! I sin nya maffiga bok - en perfekt present - har han mixat sina allra bästa recept med ett trettiotal nya och tipsar om dryckerna som tar smakupplevelsen till nya höjder. Till varje rätt rekommenderar han tre olika drycker - öl, vin och champagne förstås men också mjölk, lingondricka och mycket annat. Helt enkelt sina favoriter. Det blir pinot noir, portugisiskt vitt och chardonnay till kycklingen med dragonsås, svensk ljus lager, IPA och klosteröl till sjömansbiffen och bordeaux, bordeaux och åter bordeaux till söndagssteken.
Följ med till Morbergs värld av smaker. Res med till Frankrike och lär dig mer om hur man kombinerar mat och dryck. Ta sedan fram kastrullerna och glasen, tillaga, häll upp och testa. Men kom ihåg att alltid lita på din egen smak.

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2015-10-13 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Martin Löf Formgivare: Patric Leo Thema-kod: Kokböcker: kända kockar och krogar Antal sidor: 280 Mått: 267 x 282 x 28 mm Vikt: 1893 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789174244953 (2015-09-24)

Fler böcker av författaren