Paul Svensson
Paul Svensson gillar enkel, hållbar och grönsaksbaserad mat och brinner för att inspirera till en matfilosofi där det gröna står i centrum – hans förhoppning är att vi på sikt också ska kunna eliminera matsvinnet helt. Han har representerat Sverige i Bocuse d’Or och har arbetat på flera av världens och Sveriges bästa krogar, bland annat har han drivit restaurangen på Fotografiska i Stockholm. 2019 öppnade han också restaurangen och lanthandeln Paul Taylor i Sundbyberg. Paul Svensson syns ofta i tv-rutan, bland annat har han varit programledare för ”Maträddarna” (SVT) och jurymedlem i ”Sveriges yngsta mästerkock” (TV4), förutom att han skrivit flera kokböcker.
Utgivning
Nyheter om författaren
2021-12-01
De belönas av Gourmand Awards 2021
2021-02-18
2020 i backspegeln: Ännu ett år av tillväxt
2020-12-17
De prisas av Måltidsakademien
2020-11-17
Adlibrispriset 2020: De nominerade är...
2020-05-01