Vår 2019

Bonnier Fakta inleder våren med ett kraftfullt energipåslag i form av Kalla bad. Du behöver inte vara naturmänniska, hälsofreak eller träningsfantast för att bada kallt menar, Linda Ahlgren och Linda Vagnelid. Erik Hemmingsson, en av Sveriges ledande överviktsforskare, ger oss hållbara strategier i Slutbantat.

Anders Hansen, författaren till succén Hjärnstark, tar oss med på en spännande resa i Skärmhjärnan och ger oss helt ny bild av det som händer och sker i våra huvuden. Johannes Wätterbäck och Theres Lundén driver till vardags den populära bloggen Farbror Grön. I Flera fingrar gröna finns nämligen all hjälp du behöver för att lyckas – från frö till skörd.

Det är knappast någon hemlighet att Jamie Oliver älskar det italienska köket. I Jamie lagar Italien hittar du essensen av det italienska kökets själ. Martin Nordin, författare till Gröna burgare är tillbaka med Eld rök grönt och lär oss laga grönsaker på elden. Gustav Mandelmanns favoritkaka bonkisar får man bl a receptet till i Mandelmanns sötsaker. Per Nilssons Stilfullt är en modern guide till stil och klädkoder och gyllene regler i sociala sammanhang. Välkommen vår på Bonnier Fakta!